söndag 13 maj 2012

Tiden flyr iväg.

Ja det va den helgen de, hinner inte blinka förrän de är måndag igen.. I lör va Liv här vi hade jätte mysigt precis som förr i tiden när vi umgicks jämt! Vi for iväg till torsby när hon kom å käka pizza, va super gott! Sen åkte vi å handla litt godis å slappa resten av kvällen å beställde lite småsaker från ebay. Sen rensa ja min garderob litt  så de blev allt en påse me kläder på Liv =) Kan ju säga som så att kläder smycken å skor är nått ja har ganska mycke av =) Bara älskar allt som har me de att göra =P Igår när Liv åkt hem for vi ner på marten på vinger en sväng, men ja säger bara herre gud de är verkligen nått vi svenskar får till bättre. Å de menar ja inge illa med,  men den marten är helt värdelös faktiskt... Så vi va inte där alls länge. Idag har ja inte mått så bra, vore trött å på tråkigt humör. Vissa dagar är bara sååå pissiga, å imorgon äre dax för cellgift igen blää. Hoppas imunförsvare är bättre denna gången så ja slipper sprutan å dom biverkningarna... Å imorgon blire  å va där själv, folk jobbar å har fullt upp så de är ingen som kan hålla mig me sällskap =/ Men ja ska lägga mig i en säng där å ta å sova, då går tiden litt fortare!


Hugo blir ju 3 år på ons, å kallase har vi tänkt vänta me så Stoffe får varit me. Så de blir inte än, så därför fick Hugo sin present av bestemor å bestefar idag =) Han fick en cyckel me stödhjul, å han blev sååå glad å nästan litt bly plutten min. Vi ska ta å spana på present till han imorgon, innan vi ska på dugnad på dagis å hjälpa till där ute...


Snart ska vi fira 17 maj me, har litt blandade känslor för den dagen pga att pappa dog den dagen för 4 år sen nu =( Plus att de blir första 17 maj som inte Stoffe är me heller, han har varit me där varje år å gått i de tåget me sin klass... Men vi ska nog klara få till en fin dag trots omständigheterna, man får göra de bästa av de hela =) 


Nu ska ja snart ta kvällen, ha de gott. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar