onsdag 25 juli 2012

Ja ru..

Go dag på er =) Gud vilket piss väder vi har, vart är sommaren liksom... Fast ändå, de kanske blev så här bara för att ja inte kunde sola denna sommaren  =) För får inte ja sola ska ingen annan heller hehe nej då =P Igår va ja hos svärmor å fixa Ida marie, vi klippte håret färga de rött å så sminka ja henne, blev jätte fint!!! Idag ska ja åka dit å fixa Hedda kristine KUL =)

Sist ja skrev så va ja på litt dåligt humör, å tog upp de att man kan bli irriterad på folk som försöker trösta å att man kan bli litt trött på att höra typ "Håret växer snart ut el du får ett nytt bröst" För de kan känns litt att, men så farligt är de ju inte de kommer ju tillbaka. Men de är en jobbigt process man måste igen, å man hade ju gärna sluppit =/  Å bara för att man beklagar sig ibland så är ja ju inte bitter, man måste ju få vädra ut hur man känner el?! Å man kan inte jämföras me andra, å vad andra gått igenom för de var å en drabbas av är jobbigt för den där å då. De finns alltid nån som har de värre DE VET JA,,, men  ska man inte därför få tycka att livet är litt orättvist ändå!! Man kan ju inte gå runt å bara ta allt me en klackspark för de finns ju andra som har de värre... Jag vet att ja kommer bli frisk å att de finns dom som har mycke svårare cancer än mig, å aldrig blir friska. Men detta halvåret som gått  har varit tufft, MEN ja är väldigt stolt över mig själv som ändå tatt de så bra. Är faktis förvånad å de tror ja många andra är me ;o) AMEN.

Nog om de, til fredan har ja bestämt att vi ska åka till farmor i grums, har inte vore där på ett halv år.. Sen på lör ska vi till Sirpa för hon fyller år =) Kul å ha litt å se fram emot!

Ha en fin dag <3

 Söta Ida marie <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar