torsdag 21 juni 2012

Nu JÄVLAR är de bra!

Jepp, nu är de bra me gnällinga på ett tag, fan ORKA me mig själv säger ja bara!! Som om de blir bättre av å gnälla, blir ju inte piggare liksom... Nej nu har ja kommit så jäkla långt på denna resan så nu biter ja ihop den sista vägen me! Sista cellgiftet är de på mån oxå, fan ja kan väl va litt stolt över mig själv som klarat detta halvåret =) Å ja ska klara de sista halvåret me, år 2013 ska bli MITT år =D Nu fasen ska ja börja träna, va tror man egentligen när man sitter å gnäller över sin kropp, tror man att de kommer en ny på posten eller?! NEJ de gör inte de gott folk man får jobba för de, å alla kan vi få en finare kropp om vi bara inte vore sååå jäkla lata å bara satt å gnällde!! Ja ska iallafall ta tag i det å ändra på den, å ja ska få hjälp av snälla Åsa. Hon ska peppa mig å sparka mig i rava så ja fixar detta, ja har bestämmt mig!!!!! 


Okey det va dagens pepp talke hahaha =P Nu har ja å Stoffe varit hos mammma sen i tis, åker hem ikväll me tåget. Längtar efter å komma hem å pussa på Hugo å Tommy min <3 Imorgon bär de iväg till Vicky å Per å fira midsommar, blir trevligt. I helgen kommer Håkon å Eli ner å ska hjälpa oss å fixa ute runt huse å få bort massa skrot. Ska blir så himla skönt å få de lite städat =) 


Nu blir de frukost här, ha en fin torsdag återkommer snart <3


                                      

3 kommentarer:

  1. Gilla gilla gilla :D Kämpa på syrran! <3

    SvaraRadera
  2. Kjære Malin. Nu triller tårene så jeg nesten ikke ser, og det er av GLEDE. Malin is back, sier Tommy, ja, Malin har virkelig fått tilbake viljen til å kjempe videre. Du er halvveis, de lengste oppoverbakkene er lagt bak deg og du er virkelig på vei til målet. Og du har bestemt deg for å vinne. Den viljen står det virkelig respekt av. Ser også at du gleder deg til å komme hjem, vet at det er to som gleder seg minst like mye til å få deg og Kristoffer hjem. Pluss "vi gamle oppi skogen". 2013 venter på deg i det fjerne, vi følger deg også de siste vanskelige etappene.

    Klem

    SvaraRadera