söndag 18 mars 2012

Dret.

ÅÅÅ jäkla vikt ja stör mig så in i bomben på att ja inte väger 57... Ändå tycker ja att ja inte äter så mycke sötsaker, men rör mig säkert för lite. Va nått annat när man rännde runt på jobbet hela dagarna. Men nu ska ja bara stoppa sötsaker i munnen på helgen, å frukt under veckan. Räcker fasen att man känner sig ful utan hår, ja vill inte bli blubbig me =( Å blir på så dåligt humör....... Å så måste ja  röra litt mera på mig dom dagarna ja har ork. Men nu till veckan blir de inte mycke äting för då mår ja illa, önska man va lite mera så hela tiden, inte att må illa men att man inte är sugen på massa saker hela tiden.. Dret... Har rockat litt me rockringen, men man blir så öm på höftbenen för den väger litt. Ska försöka somna i tid idag ska upp 07.00 imorgon.


Nu har ja fått gnällt av mig litt, men de hjälpte inte så mycke... =(

4 kommentarer:

  1. Lykke til med ny kur. Snart ferdig med en dosering;-)) Whitney Houston (kanskje ikke helt din stil),har en sang som heter (I`m gonna taken it)...Step by step, day by day. Det er akkurat det du må gjøre. Ett steg i taget, Malin, så blir det bra til slutt. Og cellegift, vet jeg gnager og har sagt det før, men det er virkelig en vidundermedisin, se hva den har gjort med kulen din da?!!! Fantastisk!!! Ja, noen bivirkninger, men kan man forvente annet av noe som røsker opp så utrolig i kroppens celler? Jeg tror nei, selv om selvfølgelig ønsketenkning er ja. Heia MALIN, til helvete med kreften!!!! Wigdis

    SvaraRadera
  2. Det er bare kroppen din som har skjønt tegninga. Den tar til seg litt ekstra før kur, for da vet den at det trengs og at inntaket blir mindre en ukes tid. Kroppen er fantastisk :)

    Tommmy

    SvaraRadera